Vacatures

Allround tandartsassistente (m/v)

Als mondzorgprofessional ben je authentiek en zelfstandig. Je doet je werk met hart en ziel en staat voor je patiënten. Samen met je collega’s zorg je voor tandheelkunde op het hoogste niveau. Je blijft graag dicht bij jezelf maar erkent ook de kracht van samenwerking.

Waar je gaat werken:
Deze gezellige groepspraktijk in de mooiste praktijk van Haarlem telt 21 medewerkers die zich met hart en ziel inzetten. De praktijk is gevestigd in een kerk in de de Kleverparkbuurt van Haarlem. Met zes behandelkamers en een sterilisatieruimtes is het een prettige omgeving om te werken. Wat de praktijk kenmerkt is het oog voor de patiënt en de gewenste zorg te realiseren. Een optimale behandeling met behulp van de modernste technieken. Naast algemene tandheelkunde en mondzorg, bieden zij ook een aantal specialistische behandelingen, zoals orthodontie, implantologie, kindertandheelkunde en biologische tandheelkunde. Er hangt een fijne en professionele sfeer binnen het team in de praktijk.

We verwachten:
Voor onze praktijk zoeken wij een gedreven allround tandartsassistent met afgeronde MBO diploma óf minimaal twee jaar relevante ervaring. Je hebt een gastvrije houding en vindt het leuk om zelfstandig patiënten te behandelen in nauwe samenwerking met de tandarts. Denk hierbij aan om te assisteren bij de tandarts, voorbereiding, uitvoering en afronding van patiënten behandelingen. Je werkt hierbij volgens de klinische protocollen, richtlijnen en afspraken. Samen met het hele team draag je bij aan de patiënttevredenheid.

Je beschikt over:
· Een MBO-diploma tandartsassistente óf minimaal twee jaar aantoonbare werkervaring in een tandartspraktijk.
· Gastvrije en klantgerichte houding
· Je blijft kalm en behoudt het overzicht in stressvolle situaties
· Beheerst de Nederlandse taal
· 2 dagen beschikbaar per direct

We bieden:
Een functie met interessante uitdagingen in een professionele werkomgeving met een gemotiveerd en professioneel team.

· Salaris en arbeidsvoorwaarden marktconform
· Goede pensioenregeling
· Mogelijkheid om intern door te groeien
· Werken in een inspirerende en professionele werkomgeving

Contractduur 12 maanden
Parttime uren: 18 per week
Verwachte startdatum: 01-10-2021
Soort dienstverband: Parttime, Bepaalde tijd
Contractduur 12 maanden (Bij geschiktheid uiteindelijk vast dienstverband)
Parttime uren: 18 per week
Verwachte startdatum: 1-10-2021

Interesse?
Stuur je sollicitatie naar Ingrid Lammerts-Blok via:

[email protected]

 

Open sollicitatie
Ben je werkzaam in de tandheelkunde of ga je binnenkort afstuderen? Dan komen we graag met je in contact. Binnen onze praktijk, of in ons netwerk van collega-praktijken, zijn er regelmatig vacatures. We nodigen je dan ook van harte uit om een open sollicitatie te sturen voorzien van CV.
Stuur je bericht naar Ingrid Lammerts-Blok via: 

[email protected]

Stuur ons een bericht